Social Media
Marketing


Social Media

O parte importanta din viata multor oameni este ocupata acum de Social Media astfel este clar ca promovarea corecta in Social Media este obligatorie.

  • Informarea directa a clientilor vostri, prin intermediul aplicatiilor de social Media gen Facebook, Twitter.
  • Oportunitati de largire a portofoliului prin gasirea a noi clienti folosind tehnlogiile de partajare.
  • Acoperire internationala, datorita bunei dezvoltari la nivel international a acestor servicii.

Experiența copywriter-ilor nostri si cunostintele in domeniul promovarii online asigura calitatea mult necesara a textelor create. Baza realizarii unui text superior si astfel sigurarea optimizarii SEO si a relevantei o reprezinta unicitatea si originalitatea. Aceste doua principii stau la baza unui Social Media Marketing de succes!

Costuri

Intre si
Cerere oferta Portofoliu


Online Marketing

Marketingul online este printre cele mai putin costisitoare solutii de publicitate si totodata cu publicul cel mai larg, daca este facut corect aduce cel mai mare ROI.

  • Reclama ta poate ajunge in toate colturile lumii, sau poate fi foarte usor limitata exclusiv zonelor de interes.
  • Optiunile de reclama oferite de Google AdWords sau Facebook Ads asigura o calitate superioara a serviciilor.
  • Remarketingul in online, implementat corect, poate transforma persoanele nehotarate in clienti.

Realizarea unui banner sau a unui text de reclama de calitate este doar o mica parte din intregul proces de promovare online. Pentru ca rezultatele sa fie de vizibile sunt necesare foarte multe tweak-uri in ceea ce priveste afisarea reclamelor, target-ul, remrketing, optimizarea costului si multe alte detalii de care vom avea noi grija.

Costuri

Intre si
Cerere oferta Portofoliu

Totul este promovabil pe Internet!

Indiferent care este domeniul in care business-ul tau opereaza cu siguranta exista pe internet o modalitate de ati gasi noi clienti sau de a incheia parteneriate.

De la agricultura la industrie la servicii oricine poate avea beneificii in urma promovarii pe Internet. Interconexiunea creat de Internet este un mijloac foarte putin costisitoar ce ofera accesul la informatie, la posibili clienti sau la partenerii de care care ai nevoie penru a iti dezvolta afacerea. De asemenea, este cea mai eficienta, sigura și aproape gratis metoda la ora actuala de interactiune cu grupul de clienti - o metoda foarte usoara de a iti face cunoscute noile oferte, serviciile sau planurile de viitor.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii