www.amcrescut.ro

Proiectul a pornit de la o idee foarte simplă. Copiii in primii ani de viata cresc foarte repede astfel garderoba, accesoriile si jucariile "raman mici". Se intampla de multe ori ca aceastea nici macar sa nu fi fost folosite vreodata. Proiectul nostru vine in intampinarea parintilor care pot vinde, schimba, cumpara sau dona lucurile care au ramas mici copiilor lor.

www.tehnopedia.ro

Un proiect in lucru care doreste sa aduca mai aproape de utilizator tehnologia. Aici regasiti termeni tehnici explicati pe intelesul oricarei persoane care nu este pasionata de tehnologie. Pe langa aceste mici descrieri "enciclopedice" mai gasim diverse stiri, tutoriale, prezentari sau sfaturi de achizitii.

www.cazarescu.ro - in lucru

Un alt proiect in lucru care doreste sa aduca la un loc cele mai interesante si placute locuri de cazare, de luat masa, de vizitat si de distrat din Romania. Conceputl merge pe Made In Romania si promoveaza exclusiv material produs in tara noastra.

Cursuri programare pentru Incepatori in Constanta

Jobul de programator este in topul celor mai bine platite, dar desi pare greu de crezut, majoritatea dintre programatori au fost autodidacti. Insa pentru cei care doresc sa intre in acest domeniu pe viitor si nu stiu de unde sa inceapa, am pregatit niste cursuri speciale pentru incepatori care le va usura acest drum.

Pentru mai multe detalii poti vizita site-ul
www.cursuri-programare-constanta.ro