Branding
Corporate Id


Branding

Inainte de a te lansa pe piață trebuie sa te asiguri ca știi de dorești de la brand-ul tău, ca ai stabilite principiile si ca acestea iti vor arata drumul spre succes.

  • Realizarea unui brand Logo de calitate care sa exprime insusi existenta companiei tale, este primul si cel mai important pas.
  • Existanța unui Manual de identitate vizuala, este imperativa pentru o companie care își respectă imaginea.
  • Iti recomandam sa pornesti cu o Strategie de branding bine pusa la punct, lucru ce iti va usura pe viitor organizarea vizuala.

Cand toate acestea sunt puse bine la punct atunci poti sa pornesti in siguranta maxima spre promovarea business-ului. Toate aspectele ce tin de organizare vizuala (online sau offline) vor fi deja specificate in Manualul de identitate vizuala lucru ce o sa reduca considerabil timpul si neintelegerile pe viitor.

Cerere oferta Portofoliu


Corporate ID

Atat in colaborarea cu noi partenerei cat si cu noi clienti de multe ori prima interactiune este consumata printr-un schimb de documente.

  • Pana si cel mai simplu template de document trebuie sa faca cinste companiei tale.
  • Aranjarea unei semnaturi de e-mail profesionale indica interesul si investitia in imaginea companiei.
  • Cartea de vizita, un plic, pliant sau document de prezentare reprezinta primul front de imagine a companiei.

O afisare corecta a Corporate Id-ului este sustinuta de un Manual de Identitate bine structurat, de o calitate superioara a elementelor grafice create si de o imprimare si suport de imprimare premium. Impreuna vom lua deciziile pentru a genera cea mai buna solutie pentru business-ul si bugetul dumneavoastra.

Cerere oferta Portofoliu