Pagini Web
Portaluri


Website Prezentare

Un website de prezentare a business-ului este obligatoriu indiferent daca activitatea se realizeaza sau nu online.

  • Costuri de productie reduse
  • Realizare rapida a proiectului
  • Satisface prezenta minima pe internet

Se prezinta intr-un numar limitat de pagini obiectul de activitate si alte detalii. Folosim tehnologiile de ultima generatie si ultimele trenduri in materie de webdesign.

Costuri

Intre si
Cerere oferta Portofoliu


Magazin
Online

La ora actuala un Magazin Online este cea mai putin costisitoare varianta pentru comercializare produselor si serviciilor.

  • Costuri offline minime fata de magazinele clasice.
  • Zona de desfacere nelimitata.
  • Reclama online foarte ieftina.

Se integreaza vanzarea propriu-zisa a produselor cat si starea stocului, generarea documentelor de contabilitate cat si alte functii pentru eficientizarea business-ului.

Costuri

Intre si
Cerere oferta Portofoliu


Portal
Complex

In unele cazuri este necesara crearea unui website complex pentru administrarea unui business cu desfacere pe online.

  • Se creeaza conform cerintelor business-ului.
  • Adaugare facila de noi functii.
  • Management total integrat.

In aceasta categorie intra website-urile de tip Agentie de Turism, Publicatie Online, Website-uri cu un numar mare de vizite sau care necesita interactiuni complexe in backend si frontend.

Costuri

Peste
Cerere oferta Portofoliu

Esti pe internet, deci existi!

Indiferent de business-ul pe care il ai prezenta pe internet este obligatorie. De multe ori prima interactiune cu business-ul tau se face prin accesarea sau cautarea site-ului de prezentare, astfel cum prima impresie se schimba cu greu este nevoie ca si pagina web sa fie la nivel ridicat.

SEO sau "cautarea pe Google"

Oricine care a avut oricat de mica interactiune cu partea online a auzit de SEO. Search engine optimization reprezinta bifarea unor specificatii pentru ca website-ul sa fie "inteles" de motoarele de cautare precum Google. Astfel un website corect facut din punct de vedere SEO este mai bine vazut de aceste motoare de cautare si are sansa sa apara in pozitii superioare in lista cautarilor.

Tehnlogiile si designul sunt in continua miscare

Pe internet totul se schimba rapid. Ce a fost anul trecut "la moda" anul acesta poate sa fie cel putin invechit. La fel si tehnologile online se dezvolta rapid si anual apar noi optiuni prin care se pot imbunatatii UI-ul si UX-ul. Noi iti garantam la lansarea produsului ca aceste respecta ultimele trend-uri in design si are la baza cele mai noi tehnologii de dezvoltare.

Cerere oferta Vezi portfoliul nostru de aplicatii